Anastasia

Heb je al gehoord over de boeken en levensvisie van Anastasia?

Deze boekenreeks inspireert miljoenen mensen hun scheppingskracht te benutten in overeenstemming met de natuur. In Rusland zijn inmiddels ruim 300 nieuwe buurtschappen opgericht, waar iedere leefeenheid op hun eigen hectare grond bezig is hun eigen paradijs op Aarde gestalte te geven.

‘De boeken zijn in het Nederlands vertaald en uitgegeven door uitgeverij Schildpad Boeken. Inmiddels zijn er ook in Nederland en België duizenden lezers die, geïnspireerd door de boeken, bezig zijn – in hun hoofd of in het ‘echte leven’ – hun familiedomein gestalte te geven.’

Voor iedereen met interesse in de visie van Anastasia is er nu de Anastasia-meeting op Groene Passie in Hummelo op zondag 24 maart in de charmante werkschuur van Bamboekwekerij Bandus. De meeting vindt plaats van 13 – 17 uur. De meeting is een informele ontmoetingsbijeenkomst, vooral om lezers de gelegenheid te bieden met elkaar in contact te komen, zodat het gemakkelijker wordt om – voor wie dat wil – gezamenlijk initiatieven te ontplooien.

Iedereen is welkom op de meeting, de entree is gratis!

Website van uitgeverij Schildpad Boeken: https://schildpadboeken.nl