GROENE PASSIE

Hartelijk welkom op de website van Groene Passie – het medium voor iedereen die ecologisch willen bouwen en tuinieren.

Het is tijd om de wereld weer mooier te maken. Tegels eruit en planten erin! Bouwen met natuurlijke materialen om weer thuis te komen in plaats van te overleven in een hectische maatschappij met giftige materialen en producten.

Laten we overal fruit- en notenbomen planten, eetbare bloemen zaaien en groenten verbouwen. Dan hebben we lokaal voedsel, dat we vers kunnen verwerken, inmaken, drogen of iets anders mee doen. Het ‘afval’ verwerken we tot compost, zodat de aarde waarop we leven weer gezond kan worden.

Groene Passie doet mee door het organiseren van beurzen, het maken van tijdschriften en andere media en met het uitvoeren van groene projecten. Op dit moment doen we dat bij het Gaaf Groen pop up center in Alkmaar, op de Meerweg 11, waar ook de Groene Passie beurzen georganiseerd worden.

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zie inschrijfformulier aan de rechter kant van deze pagina. Je kan ook langskomen om idee├źn uit te wisselen. Het pop up center is ieder weekend geopend van 11 tot 17 uur. We zien je graag!

Geef een reactie