Workshops

Wildhaken

wildhaken met bloemen en bladeren
Bloemen en bladeren haken is heel makkelijk!

Kom gezellig wildhaken met Bea, jullie CreaCoach!

Leer in circa 2 uur de basisbeginselen en een paar mooie technieken zodat je in staat bent om alles te haken wat in je opkomt.

Bea heeft haar hele leven veel kleding genaaid en gebreid. Haken vond ze dom en hooguit geschikt voor pannenlappen of andere dingen die overbodig zijn.

Totdat ze in de zomer van 2019 een foto zag van een vrouw in een bollenveld met een omslagdoek met bloemen. Dat wilde ze ook!!! De foto was van Ellen Deckers, alias bypolleevie. Kijk ook op haar facebook en instagram, het is fantastisch wat ze allemaal maakt.

Bea’s eerste experiment werd iets heel anders. Ze had nog katoen liggen dat door de fletse kleuren afgekeurd was en klaar lag om mee te nemen naar de tuin om er planten mee op te binden. Het plan was een omslagdoek met bloemen zoals Ellen ze maakt. Het werd iets anders, een nautisch ding, zie foto hieronder.

Daarna was het hek van de dam en inmiddels heeft Bea honderden bloemen en andere creaties gehaakt. Deze vaardigheid geeft ze graag door in workshops op gezellige en charmante locaties, zoals restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, de Buitenplaatsplantage in Vogelenzang en de Olmenhorst in Lisserbroek.

Je kunt de workshops boeken als groep met minimaal 8 personen. De kosten zijn 29 Euro per persoon inclusief materialen, koffie of thee en iets lekkers. Boek je workshop door te mailen naar bea@groenepassie.nl